09/12/2023

Sponsor introduksjon: Fana Posten

Fanaposten er bydelsavis for Bergen sør, og dekker Fana og Ytrebygda bydeler. Papiravisen kommer ut hver tirsdag og fredag, men nettavisen oppdateres daglig.

Ved å lese Fanaposten kan du enkelt holde deg oppdatert på det som skjer i ditt nærområde, enten det er nyheter, kultur eller sport. Redaksjonen består av fire journalister og markedsavdelingen har to medarbeidere.

Som lokalavis ønsker vi å være et bindeledd mellom de som bor i Fana og Ytrebygda og de som driver virksomheter, enten vi snakker om idrettslag, bedrifter eller det offentlige.

Som leser av lokalavisen kan du være med og påvirke hva vi skriver om. Vi er avhengige av tips og innspill fra våre lesere, og det gjelder også medlemmene i KIL. Det er bare å ta kontakt med redaksjonen gjennom e-posten tips@fanaposten.no.

KIL er et meget aktivt idrettslag, og har de siste 10-15 årene vært ekstremt flinke til å jobbe med tilrettelegging for bruk av nærmiljøet. Vi kan fremheve tilretteleggingen og merkingen av turstier, og den senere tiden stolpejakten som har blitt en farsott. I tillegg har KIL vært veldig aktive med anleggsutviklingen sin, noe som ofte er positive nyheter å fortelle om.

Idrettslaget evner å engasjere mennesker i alle aldre i sitt nærområde, og dette er ofte interessante og spennende saker å skrive om for oss i Fanaposten.

Vi i Fanaposten føler vi har et nært og godt samarbeid med alle idrettslagene i Bergen sør, også Kalandseid IL.

I år fyller KIL 60 år, og vi vil gjerne få gratulere hele idrettslaget med det store jubileet. Vi håper forholdene ligger til rette for en storslått feiring, og da vil vi selvfølgelig være på plass for å skrive om det som skjer.

Skribent: Ståle Melhus.

Foto: Ståle Melhus.
%d