28/11/2023

MEGA Basistrening

Kalandseid IL, har i samarbeid med Idrett Bergen Sør (heretter: IBS), startet opp et tilrettelagt lavterskel-treningstilbud for barn i alderen 6-13 år. Dette siden 2012. I 2019 trakk IBS seg ut av den daglige driften og ble en samarbeidspartner for idrettslaget.

Aktiviteten består av lekinspirert basistrening med ulike aktiviteter i gymsal hvor vi har et stort fokus på god tilrettelegging, trygge rammer, mestring og bevegelsesglede. MEGA står for Mestring, Energi, Glede og Aktivitet.

Av aktiviteter kan deltakerne se frem til hinderløyper, gøy med ball, ulike lekinspirerte stafetter og innføring i grunnleggende basistrening. Hovedsakelig hører vi til i Kalandshallen, men når det er fint vær forsøker vi å legge opp til utendørs aktiviteter. Det vil være to dyktige instruktører tilstede med ansvar for organiseringen av aktiviteten, tilrettelegging og oppfølging av den enkelte deltaker. Dette er Klubbkoordinator, Eline Marie Nordhus Soltvedt, og medinstruktør, Sunniva Hatlestad Sæterlid.

Deltakelse på MEGA aktiviteten i Kalandshallen krever medlemskap i Kalandseid IL. Man må melde seg opp på partiet, da det er begrenset antall plasser.
Spørsmål og påmelding kan henvendes til Klubbkoordinator.

%d bloggere liker dette: