MEGA Basistrening

Kalandseid IL, i samarbeid med Idrett Bergen Sør, tilbyr et tilrettelagt lavterskel-treningstilbud for barn i alderen 9-13 år med ulike psykiske helseplager. Aktiviteten består av lekinspirert basistrening med ulike aktiviteter i gymsal hvor vi har et stort fokus på god tilrettelegging, trygge rammer, mestring og bevegelsesglede. MEGA står for Mestring, Energi, Glede og Aktivitet.

Av aktiviteter kan deltakerne se frem til hinderløyper, gøy med ball, ulike lekinspirerte stafetter og innføring i grunnleggende basistrening. Hovedsakelig hører vi til i Kalandshallen, men når det er fint vær forsøker vi å legge opp til utendørs aktiviteter. Det vil være to dyktige instruktører tilstede med ansvar for organiseringen av aktiviteten, tilrettelegging og oppfølging av den enkelte deltaker. Dette er Klubbkoordinator, Eline Marie Nordhus Soltvedt, og medinstruktør, Yagmur Alabay.

Deltakelse på MEGA aktiviteten i Kalandshallen krever medlemskap i Kalandseid IL. Man må melde seg opp på partiet, da det er begrenset antall plasser.
Spørsmål og påmelding kan henvendes til Klubbkoordinator.

%d bloggere liker dette: