09/12/2023

Tips og råd ved innmelding

Kalandseid Idrettslag benytter seg av medlemssystemet Spond Club. For å få best utnytte av denne anbefaler vi at alle medlemmer laster ned Spond appen.

Ved innmelding, finn skjema her.

Hvordan fylle ut innmeldingsskjema korrekt

For at innmeldingen skal gå så glatt som mulig er det viktig at innmeldingsskjema blir ført korrekt.

Første del av innmeldingsskjema kan du velge om du melder inn deg selv eller ditt barn, samt hvilken gruppe du vil melde inn i.

Om du melder inn deg selv er det viktig at du fyller inn riktig informasjon i feltene merket med stjerne. Informasjonen som blir gitt her skal kun være din og er utgangspunkt for ditt medlemskap i KIL, samt din NIF ID. Denne blir sjekket mot folkeregisteret.

Melder du inn et barn er det viktig å ha tungen beint i munnen, for her er det mulig å trå feil. På denne siden skal vi utelukkende ha barnets informasjon. Vi forstår at ikke alle barn har telefonnummer eller e-postadresse. IKKE før inn ditt eget som et alternativ. Det kommer i neste del av skjemaet.
Informasjonen som blir gitt her er utgangspunkt for barnets medlemskap i KIL, samt dets NIF ID. Denne blir sjekket mot folkeregisteret.

Melder du inn et barn er del tre av skjemaet foresattes informasjon. Her kan du legge inn så mange foresatte du selv vil. Her er det også viktig at man ikke fører inn samme mobilnummer eller e-post adresse på flere foresatte. Da blir det krøll i systemet!

Etter du har ført inn informasjon på innmeldingen, vil det komme en oppsummering der du kan sjekke om alt er ført inn riktig. I kommentarfeltet under kan du f.eks. velge å skrive om du ønsker å stå på venteliste der partiene/lagene er fulle. Vi vil uansett ta kontakt med deg angående dette.

Hva skjer etter jeg har fylt ut innmeldingsskjema?

Når innmeldingsskjema er sendt inn vil denne behandles av Klubbkoordinator. Idrettsgrenen du melder inn i vil bli kontaktet for å sjekke om det er kapasitet på partiet/laget, før du får tilbakemelding. Er det ledig plass vil Klubbkoordinator godkjenne innmeldingen og du vil bli kontaktet av trener/gruppeleder gjennom Spond appen.

Før innmeldingen er fullført og du er meldt inn til NIF vil du få tilsendt en bekreftelseslenke på SMS eller e-mail. Denne varer kun i 24 timer, så her må du være snar! Virker ikke lenken, ta kontakt med Klubbkoordinator, så sender vi en ny til deg. Husk også å bekreft kontaktinformasjonen din slik at du mottar informasjon fra idrettslaget, samt betalingsforespørsler. Du må velge en betalingskontakt. Finner du ikke ut hvordan – send en mail til klubbkoordinator hvem som skal være betalingskontakt, så fikser vi det for deg!

Om det er venteliste på partiet/laget du melder inn i vil du få spørsmål om du ønsker å stå på venteliste. Innmeldingen din vil ligge i Spond til du får tilbud om plass. Når det er din tur til å motta tilbud om plass vil du få en mail fra Klubbkoordinator. Først når du har bekreftet tilbud om plass blir du lagt inn i Spond gruppen. Deretter gjelder det samme som overstående informasjon angående kontakt og fullføring av innmelding.

Trenger du hjelp med Spond appen? Kontakt Spond Hjelpesenter.

Har du spørsmål, kontakt Klubbkoordinator.

%d