Velkommen til Turn

IDA MARIE IVERSENturn@kalandseid.no

Turngruppen i Kalandseid IL tilbyr gymlek og turn for barn i alderen 3 – 13 år.  Treningen foregår i KIL-hallen hver onsdag.

Vi ønsker nye og gamle medlemmer velkommen til trening! 

Nye medlemmer kan melde seg inn her.  Medlemmer fra forrige semester trenger ikke å melde seg inn på nytt, medlemskap fortsetter inntil skriftlig beskjed om utmelding er mottatt. Ved utmelding, les her.  

Medlemskap i KIL turn forutsetter at foresatte engasjerer seg frivillig i driften av idrettslaget, turngruppen eller andre undergrupper. Derfor må informasjon om hvilken type frivillig arbeid foresatte allerede har eller ønsker seg i det kommende året sendes til turn@kalandseid.no. Vennligst fyll inn i kommentarfeltet hvilke(n) aktiviteter foresatte kan bidra med:

  • Tilsynsvakt i KIL-hallen
  • Trener/hjelpetrener
  • Styrearbeid
  • Arrangementskomite
  • Dugnad

Se medlemsbetingelser for Turngruppen:
Medlemsbetingelser Turngruppen KIL.docx

Turngruppen har følgende turnpartier for barn: 


Foreldre og Barn (3 år)

Dette partiet er et tilbud for små barn, barna kan begynne fra det året de fyller 3 år. Her deltar en foresatt sammen med barnet på treningen. Partiet er en introduksjon til organisert gymlek med fokus på moro og bevegelse.

Varighet: 45 min

4 – 5 år 

Dette partiet er et tilbud for barn 4 – 5 år og er en introduksjon til organisert gymlek med fokus på moro og bevegelse. For dette partiet deltar ikke foreldre/foresatte men må oppholde seg i gangen eller i garderoben.  

Varighet: 45 min

1. – 3. trinn

Dette partiet er et tilbud for barn i 1. – 3. klasse, hvor man får trene grunnleggende turn, og trenerne har turnbakgrunn.

Varighet: 60 min

4. – 7. trinn

Dette partiet er et tilbud for barn i 4. til 7. klasse, hvor man får trene grunnleggende turn, og trenerne har turnbakgrunn. Turnstyret sponser dette partiet med delvis betalte turndrakter, og jobber med å finne stevner, turer og arrangementer de kan delta på. 

Varighet: 75 min

Oppvisning

Før jul og før 17.mai inviterer Trungruppen foreldre, besteforeldre og andre til en avslutning/oppvisning der barna vil vise frem det de har trent på i løpet av året.

For spørsmål kontakt turngruppen på turn@kalandseid.no 

Treningstider onsdager i KIL-hallen:

17.15 – 18.00: Turn F&B og 4-5 år

18.00 – 19.00: Turn 1 – 3 trinn

19-00 – 20.15: Turn 4 -7 trinn

Se artikkel på denne siden  for beskrivelse av de ulike turnpartier. 

Vi ønsker velkommen til trening i 2023! 

MERK: alle barn skal være innmeldt før de møter på trening, ingen “drop-in” !

Turngruppen bruker Spond som kommunikasjonskanal og for påmelding til treninger.   

Stolt sponsor av turn


Ønsker du å sponse turn !

%d bloggere liker dette: