Oppstart turn 2020Første trening for turngruppen i 2020 er onsdag 8. januar. Treningstider er som tidligere. Velkommen!

Turn

Turngruppen i Kalandseid IL tilbyr gymlek og turn for barn i alderen 2 – 13 år.  Treingen foregår i KIL-hallen hver onsdag. I tillegg tilbyr Turngruppen aerobic for ungdom/voksne mandager og onsdager.

Vi ønsker nye og gamle medlemmer velkommen til trening! Oppstart høst 2019 er onsdag 28. august.

Nye medlemmer kan melde seg inn ved å tykke på link for påmelding under. Medlemmer fra forrige semester trenger ikke å melde seg inn på nytt, medlemskap fortsetter inntil skriftlig beskjed om utmelding er mottatt. Ved avmelding fra Turngruppen sendes mail til turn@kalandseid.no.  

Medlemskap i KIL turn forutsetter at foresatte engasjerer seg frivillig i driften av idrettslaget, turngruppen eller andre undergrupper, og derfor må informasjon om hvilken type frivillig arbeid foresatte allerede har eller ønsker seg i det kommende året fylles ut ved påmelding. Vennligst fyll inn i kommentarfeltet hvilke(n) aktiviteter foresatte kan bidra med:

  • Tilsynsvakt i KIL-hallen
  • Trener/hjelpetrener
  • Styrearbeid
  • Arrangementskomite
  • Dugnad

Se medlemsbetingelser for Turngruppen: Medlemsbetingelser Turngruppen KIL.docx

Turngruppen har følgende turnpartier for barn: 


Foreldre og Barn (2 - 3 år)

Dette partiet er et tilbud for små barn (2 - 3 år), og her deltar en foresatt sammen med barnet på treningen. Partiet er en introduksjon til organisert gymlek med fokus moro og bevegelse.

Varighet: 45 min

 

4 – 5 år 

Dette partiet er et tilbud for barn 4 - 5 år og er en introduksjon til organisert gymlek med fokus på moro og bevegelse. For dette partiet deltar ikke foreldre/foresatte men må oppholde seg i gangen eller i garderoben.  

Varighet: 45 min

 

1. - 3. trinn

Dette partiet er et tilbud for barn i 1. - 3. klasse, hvor man får trene grunnleggende turn, og trenerne har turnbakgrunn.

Varighet: 60 min

 

4. - 7. trinn

Dette partiet er et tilbud for barn i 4. til 7. klasse, hvor man får trene grunnleggende turn, og trenerne har turnbakgrunn. Turnstyret sponser dette partiet med delvis betalte turndrakter, og jobber med å finne stevner, turer og arrangementer de kan delta på. 

Varighet: 75 min

 

Oppvisning

Før jul og før 17.mai inviterer Trungruppen foreldre, besteforeldre og andre til en avslutning/oppvisning der barna vil vise frem det de har trent på i løpet av året.


For spørsmål: kontakt trungruppen på turn@kalandseid.no 

Trykk her for å melde deg inn!

Treningstider

Turngruppen har trening hver onsdag på følgende tider:


Parti
Treningstid onsdager
Foreldre og barn
17:00 - 17:45
4 - 5 år
17:00 - 17:45
1. - 3. trinn
17:45 - 18:45
4. - 7. trinn
18:45 - 20:00

Aerobic har følgende treningstider:

DagTreningstid
Mandag20:00 - 21:00
Onsdag20:00 - 21:00

Kontaktskjema Innebandy

TRYKK HER FOR Å BLI MEDLEM!
Levert av IdrettenOnline