God jul til alle medlemmer av Kalandseid IL

Postet av Kalandseid IL den 22. Des 2020

2020  Året da alt ble snudd opp ned pga. Koronakrisen.

Som daglig leder i Kalandseid IL takker jeg hver og en av dere, enten dere er medlem, styremedlem, frivillig, vakt, trener eller jobber for Kaland skole eller som vaktmester for Bergen kommune for støtten og forståelsen dere har gitt, for å følge smittevernregler som har vært pålagt oss med stadige endringer og nye påbud. En spesiell takk til gruppelederne i de forskjellige idrettene våre, som har klart å samarbeide og finne løsninger på hallplaner og treningstider. Det har vært et utfordrende år for oss alle, og vi Kalandseid IL er fast bestemt på å komme gjennom koronakrisen på god måte. Vi ønsker å komme ut på andre siden av korona som et mer solid og samlende idrettslag ved å tilby våre medlemmer tilrettelagt trening i våre 5 idretter, oppgradere våre turstier og ikke minst øke aktiviteten rundt stolpejakten i 2021. Vi har hatt over 4000 registreringer på våre 20 stolper side oppstart i oktober. Stolpene våre står ute til 31.12 så det er ennå tid til å ta seg en tur på stolpejakt. 

Administrasjonen og hovedstyret i Kalandseid IL takker for tilliten fra medlemmer, sponsorer og samarbeidspartnere i 2020 og ønsker alle med videre i et spennende 2021.

Med ønske om en riktig god jul og et godt nytt år!


Mvh. Erik Tonheim                                                                                                                                                Daglig leder.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline