Endelig kan vi åpne hallen igjen!

Postet av Kalandseid IL den 20. Jan 2021

Etter to uker nedstenging kan vi endelig åpne hallen igjen for trening i dag, 20.01.2021. Dette gjelder alle under 20 år. Følg med på beskjed fra trenere, lagledere og gruppeledere når ditt lag/parti startet opp igjen! 
0 Kommentar

Viktig informasjon til alle medlemmer!

Postet av Kalandseid IL den 13. Jan 2021

KIL har besluttet å gå over til plattformen Spond Club! Les brevet vedlagt for mer informasjon om dette. Du må blant annet godkjenne medlemsskapet ditt!

Medlemsinformasjon Spond Club 2021.docx0 Kommentar

Velkommen til nye medarbeidere i KIL

Postet av Kalandseid IL den 6. Jan 2021

Idrettslaget har valgt å opprette to nye stillinger i administrasjonen for å bedre aktivitetstilbudet vårt. I den anledning har vi ansatt en Aktivitetsleder og en Klubbkoordinator. De har formulert noen velvalgte ord om seg selv, som du kan lese her!

Image

Eline Marie Nordhus Soltvedt

23 år

Klubbkoordinator 60%

Jeg er en sprudlende jente fra Fana med nylig fullført bachelorgrad i Sport Management. Mitt engasjement er stort og bredt, noe som har ført til en lang rekke med verv og roller, både i idretten, men også i musikkens verden. Utenom rollen som Klubbkoordinator i KIL leder jeg ungdomsklubben Zinken, er nestleder i Ungdomsutvalget til Vestland Idrettskrets, deltar i Skytterforbundets ungdomsprosjekt med planlegging av EM og para-EM i skyting, er vikarlærer og lærerassistent ved Kaland skole, m.m. 

Jeg brenner for mye i idretten, men det viktigste er fellesskapet og tilhørighetsfølelsen, uavhengig av idrett, verv, eller andre skiller mennesker har mellom seg.

Som Klubbkoordinator vil jeg blant annet ha kontroll på medlemsregisteret, være instruktør på MEGA og seniortrimmen, markedsføre, planlegge arrangementer, m.m. Jeg ser fram til et flott idrettsår på Kalandseid og gleder meg til å bli bedre kjent med både gruppene og medlemmene. Ikke vær redd for å ta kontakt om det er noe jeg kan bistå med!

 

 

 

 

 

 Jonar Tollefsen Kolve

24 år

Aktivitetsleder 20%

Jeg er en glad bergensgutt med bachelorutdanning i Folkehelsearbeid. Studerer nå Master i helse og Samfunn. På fritiden trener jeg styrke, crossfit, langdistanseløping og frisbee. Jeg tror på at fysisk aktivitet er for alle og at samhold er nøkkelen til mestring. Jeg vil ha ansvar MEGA-basistrening, tuftepark-trening og vil generelt være ofte i Kalandsområdet på onsdager. Ikke vær redd for å huke tak i meg for spørsmål eller en prat.


0 Kommentar

God jul til alle medlemmer av Kalandseid IL

Postet av Kalandseid IL den 22. Des 2020

2020  Året da alt ble snudd opp ned pga. Koronakrisen.

Som daglig leder i Kalandseid IL takker jeg hver og en av dere, enten dere er medlem, styremedlem, frivillig, vakt, trener eller jobber for Kaland skole eller som vaktmester for Bergen kommune for støtten og forståelsen dere har gitt, for å følge smittevernregler som har vært pålagt oss med stadige endringer og nye påbud. En spesiell takk til gruppelederne i de forskjellige idrettene våre, som har klart å samarbeide og finne løsninger på hallplaner og treningstider. Det har vært et utfordrende år for oss alle, og vi Kalandseid IL er fast bestemt på å komme gjennom koronakrisen på god måte. Vi ønsker å komme ut på andre siden av korona som et mer solid og samlende idrettslag ved å tilby våre medlemmer tilrettelagt trening i våre 5 idretter, oppgradere våre turstier og ikke minst øke aktiviteten rundt stolpejakten i 2021. Vi har hatt over 4000 registreringer på våre 20 stolper side oppstart i oktober. Stolpene våre står ute til 31.12 så det er ennå tid til å ta seg en tur på stolpejakt. 

Administrasjonen og hovedstyret i Kalandseid IL takker for tilliten fra medlemmer, sponsorer og samarbeidspartnere i 2020 og ønsker alle med videre i et spennende 2021.

Med ønske om en riktig god jul og et godt nytt år!


Mvh. Erik Tonheim                                                                                                                                                Daglig leder.0 Kommentar

Ekstraordinært årsmøte 10 desember kl.20.00

Postet av Kalandseid IL den 27. Nov 2020

Ekstraordinært årsmøte 10 desember kl.20.00 vedrørende kommunal overtakelse av Kil-hallen, tomter og Kalandseid idrettspark fra 2021 iflg vedlegg.

Alle som skal delta på møtet må registrere seg på liste ved fremmøte.

Alle medlemmer av Kalandseid IL er velkommen.

Møtet kan bli endret på kort varsel pga. smitteverntiltak grunnet Covid 19

Eventuelle endringer ang. møtet blir publisert på f.b og hjemmeside.


Innkalling til ekstraordinært Årsmøte i Kalandseid IL 10 desember 2020.pdf


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline