09/12/2023

Bli med på Klubbkveld med SKADEFRI trening som tema

Kalandseid I.L. inviterer sammen med Skadefri-ambassadør Martine Solberg til klubbkveld med tema SKADEFRI trening i Klubbhuset onsdag 25.10.23 kl. 17.00 til kl. 19.00.

Påmelding gjøres her

Det vil bli servert gratis brus og pizza. Det er frivillig å delta på klubbkvelden og gjennomføres med minst 10 påmeldte. Klubbkvelden passer for trenere, lagledere, samt foreldre/foresatte som er aktive i klubben og ivrige utøvere over 15 år (innholdet blir ofte vanskelig for utøvere under 15 år).

Foredraget tar for seg skadeforebyggende trening, hva gjør man ved akutte og kroniske skader hos yngre utøvere, pubertet, belastningsstyring og hvordan man kan bruke appen til skadefri trening.

SKADEFRI er en del av Senter for idrettsskadeforskning, som jobber tett med et stort tverrfaglig forskningsmiljø og særidrettsforbund, med både idrettsfaglig og medisinsk kompetanse. Formålet til Skadefri er å forebygge skader og andre helseproblemer relatert til idrett, med fokus på risikofaktorer, skademekanismer og skadeforebyggende tiltak.

Håper vi sees!

%d