09/12/2023

Vellykket KaLAN 2023

I høstferien fra mandag 09.10.23 kl. 14.00 til onsdag 11.10.23 kl. 10.00 gjennomførte E-Sport gruppen til Kalandseid I.L. for tredje året, nok et vellykket KaLAN. Nytt for i år var overnattingsmulighet for barna fra sjette trinn og oppover. Rundt 50 barn og unge fra fjerde til tiende trinn deltok på årets KaLAN.

Deltakerne gjorde mer enn kun tilbringe tid på Gaming, 2/3 av idrettshallen ble brukt til Gaming område, mens i siste del av hallen var det tilrettelagt for at deltakerne kunne holde seg i bevegelse med ulike aktiviteter som fotball, basketball etc. I tillegg fikk deltakerne muligheten til å teste ut E-sport gruppens nye Evotag. Evotag er et spill som egner seg for utendørs bruk og som baserer seg på kommunikasjon og samarbeid spillerne imellom. Spillerne må holde seg i bevegelse for å unngå å ryke ut av spillet. Deltakerne fikk også anledning til å delta i ulike spill turneringer og bilspill på simulator.

KaLAN fikk besøk av Fanaposten som laget en fin reportasje om arrangementet.

En stor takk til E-sport gruppen for vel gjennomført KaLAN, samt tusen takk til alle dere som stilte opp som frivillige under KaLAN.

Det ble 50 deltakere i år, vi satser på 100 deltakere neste år!

%d