09/12/2023

Vel gjennomført hjertestarter kurs

Kalandseid IL har sammen med Askøy fotball, Sotra sportsdykkerklubb og Valestrand ungdomsklubb vært så heldige å fått tildelt en ny hjertestarter i sekk, fra Ida Eides minnefond. I anledning utdeling av hjertestarteren, ble det holdt hjertestarter kurs i Klubbhuset onsdag 04.10.23 kl 18.00 med over 20 deltakere.

Her fikk vi en grundig og god gjennomgang av hjerte-lungeredning uten og med hjertestarter, bruk og demonstrasjon av hjertestarter, samt praktisk trening på HLR. Det var et informativt og nyttig kurs.

Vi får håpe vi aldri får bruk for vår nye hjertestarter, men en ekstra trygghet å vite at vi nå har 3 ulike hjertestartere i nærheten.

En stor takk til Ole Bjørn Birkeland som holdt kurset og ikke minst en stor takk til Ida Eides minnefond.

%d