Vel gjennomført Aktiv Sommer 2023

Da nærmer årets “Aktiv Sommer” 2023 seg slutten, et gratis tilbud til barn i grunnskolealder med støtte fra Gjensidigestiftelsen. Gjennomføringen av aktiviteter gikk ikke helt etter planen da ekstrem været “Hans” meldte sin ankomst første del av “Aktiv Sommer”. Dermed ble det gjennomført mer innendørs aktivitet i idrettshallen og Klubbhuset enn det som opprinnelig var planlagt. Barna har kost seg i idrettshallen med blant annet ballspill, hopping på tjukkasmadrass, bordtennis, lek i skumklosser og rulleskøyter for å nevne noe. I Klubbhuset har det vært Gaming, tegning og brettspill.  Utendørsaktiviter har det også blitt, da med Stolpejakt i nærområdet, fotball og frisbeegolf. Høydepunktet for de fleste var nok dagen vi var i Klatrepraken Høyt og Lavt i strålende vær.

Vi takker alle barn som ville bli med oss på årets “Aktiv sommer ” og en ekstra stor takk til våre 5 flotte aktivitetsledere; Tobias, Vegard, Oskar, Emma Louise og Amalie.

Ønsker dere alle en god og aktiv høst!%d bloggere liker dette: