Velkommen til Aktiv Sommer 2023

Kalandseid IL inviterer til Aktiv Sommer 2023 – et gratis tilbud til barn i grunnskolealder (1. 10. trinn / årsklasse 2017 – 2008). Aktiviteten vil foregå fra tirsdag 08. august til fredag 11. august, samt mandag 14. august til og med onsdag 16. august. Alle dager fra kl 10.00 til kl 14.00.

Det er valgfritt om barnet blir påmeldt hver dag eller kun enkeltdager, dette velger dere selv ved påmelding.

Her blir det aktiviteter som for eksempel fotball, sandvolleyball, ballspill, trening i Tufteparken, stolpejakt, pedalbåt og en tur til Klatreparken Høyt og Lavt. Det planlegges en til to aktiviteter pr. dag. Aktivitetene holdes utendørs og idrettshallen benyttes ved behov. Maks antall deltakere pr dag er 25 stk.

For påmelding og mer informasjon trykk her

Vi ønsker med dette velkommen til Aktiv Sommer 2023!

%d bloggere liker dette: