29/11/2023

Vel gjennomført Tine Fotballskole 2023

Da er årets TINE fotballskole vel gjennomført. Årets fotballskole var fra mandag 26.06.23 til og med fredag 30.06.23, der det var 40 fotballglade barn som var påmeldt og 6 flotte instruktører som var klare for å skape mye god aktivitet. Det var et deilig sommervær og flotte forhold for en fin uke fylt med fotballglede.


Dagene startet med felles samling før barna gikk til sine ulike grupper som var delt inn etter alder. Deretter ble det gjennomført ulike øvelser i de ulike gruppene før det var felles fruktpause. Etter dette var det på nytt aktiviteter i de ulike gruppene frem til lunsj, der barna hver dag fikk utdelt Litago sjokolademelk fra TINE, dette var noe som barna virkelig likte! Etter lunsj ble det gjennomført egen keepertrening for de av barna som ønsket dette, mens for resten av gruppene ble det spilt fotballkamper før dagen ble avsluttet kl 14.

På mandag fikk alle deltakerne utdelt hver sin flott TINE ryggsekk, samt T-skjorte og drikkeflaske. Fredagen fikk de utdelt hver sitt diplom, Brann plakat, en ekstra t-skjorte og fotball til de som hadde betalt for dette.

På torsdagen ble det felles oppvarming for alle barna på tvers av gruppene og etter lunsj ble det gjennomført en felles hinderløype, til stort engasjement hos barna. Fredag ble det gjennomført VM – der barna ble delt inn i 8 ulike landslag på tvers av aldersgruppene. Det ble spilt både gruppespill, sluttspill og finale. Dette var noe som skapte mye engasjement og innlevelse hos svært mange av barna. På fredagen fikk barna også Peppes Pizza til lunsj, dette var noe som falt i god i smak for sultne barne mager.

Årets Tine Fotballskole ble vel gjennomført og forhåpentligvis har vi greid å skape og gi barna gode opplevelser og minner. Vi har sett mye samhold, vennskap og idrettsglede i løpet av uken med fotballskole. 

Vil også rette en stor takk til våre 6 flotte instruktører, uten disse ungdommene hadde vi ikke kunne gjennomført fotballskolen. Disse har stått på hele uken, aktivisert og gjennomført gode treningsøkter, de har motivert, de har trøstet, de har løst konflikter og stått på fra begynnelse til slutt for at barna skal ha det gøy og kjekt på fotballskolen. En stor takk til Tobias, Vegard, Liam, Emma Louise, Amalie og Marius.

Vi takker for denne gang og gleder oss til å se samtlige igjen ved en senere anledning. Ønsker dere alle en god og fin sommer!

3 herlige fotballgutter
3 av 5 jenter på årets fotballskole
Samling

Godt med fruktpause
Felles oppvarming
God aktivitet

%d bloggere liker dette: