2022 nærmer seg slutten og julefreden kan atter en gang senke seg.

Vi kan se tilbake på 2022 som et tilnærmet normalt år etter pandemien, med fokus på 60 år’s jubileumet til vårt kjære idrettslag.

Vi har arrangert stolpejakt, fotballkamper, turneringer,håndballkamper, Turnoppvisning, innebandykamper,håndballdisco, løpskarusell, fotballskole, KIL-Cup og gjennomført jubileumsfeiring med Barnebursdag foralle barna i KIL-hallen, vi har hatt jubileumsfest for de voksne og hatt jubileumslunsj for inviterte æresmedlemmer og fine gjester. Hele 2022 har vært en stor jubileumsfest!

Året 2022 vil bli husket for året vi fikk nytt gulv i idrettshallen, egen frisbeegolfbane og ikke minst eget klubbhus i tidl. Kaland Barnehage’s lokaler. Klubbhusetbrukes til administrasjon, seniortreff, kurs, møter, E-Sport og utleie. Her ligger uante muligheter og venter på oss i 2023.

Takk til alle frivillige som har bidratt i 2022. Uten alle frivillige i KIL, hadde det ikke vært mulig å drive alle våre aktiviteter.

Takk til våre gode sponsorer og støttespillere som støtter oss på alle plan. Nye sponsorer kommer stadig, til og presenteres underveis.

Administrasjon og hovedstyret i KIL ønsker dere alle en riktig god jul!

Ps. Administrasjonen har juleferie fra 23.12.2021 til 03.01.2022. Om det er noe som er viktig og haster innen den tid, ta kontakt med daglig leder Erik Tonheim.

%d bloggere liker dette: