09/12/2023

Takk for meg!

Plutselig er jeg kommet til slutten av min siste dag som ansatt i Kalandseid IL. Jeg tror ikke det har gått helt opp for meg enda at jeg sitter på kontoret i klubbhuset for siste gang. For vel to år siden startet jeg opp som Klubbkoordinator i 60% stilling. Jeg var nyutdannet og full av ideer om alt vi sammen skulle få til i idrettslaget. Den gangen kunne jeg aldri i min villeste fantasi forutse at jeg skulle bidra til å snu et idrettslag på hodet, knytte sterke bånd til flere av medlemmene og gå fra kontor på et lagerrom til å sitte i et nyoppusset klubbhus!

Jeg er takknemlig for mulighetene og utfordringene jeg har fått i Kalandseid IL og for at jeg har fått prøve meg på litt av hvert av oppgaver. Jeg har lært litt om mye forskjellig og vil ta erfaringene med meg videre i livet. Jeg er glad for båndene jeg har knyttet, menneskene jeg har møtt og kommer til å savne den aktive og varierte hverdagen. Nå er tiden inne for nye utfordringer i en ny bransje. Tusen takk for meg og lykke til videre med alle spennende prosjekter!

Mvh
Eline Marie Nordhus Soltvedt

Foto: Espen Drevassbukt.
%d