Vellykket jubileumsuke!

Som forhåpentligvis alle har fått med seg har Kalandseid IL fylt 60 år den 19. oktober 2022. I den forbindelse organiserte administrasjonen, med festkomité, tre vellykkede arrangementer.

Jubileumslunsj 19. oktober 2022

På selve dagen, avholdt vi jubileumslunsj, som Fanaposten ordla det; “preget av taler, om hvem som gjorde hva når og alt det der andre som voksne er opptatt av”. Her var vi 31 personer til bords som av ulike grunner er tilknyttet idrettslaget; representanter fra hovedstyret og gruppestyrene, administrasjonen, æresmedlemmer, vår største støttespiller Rieber, Bergen Kommune, Kaland skole og daglig ledere i våre samarbeidsklubber; Fana IL, IL Bjarg, IL Gneist og Smørås IL, samt daglig leder Idrett Bergen Sør.

Det ble servert snitter, kaffe og kake. Styreleder, Roy Eknes, ønsket velkommen da vi satt oss til bords. Det ble holdt taler om alt fra før til nå av daglig leder, Erik Tonheim, og to av våre æresmedlemmer Arthur Brekke og Jens Einsbohr. Rektor på Kaland skole, Rune Kristiansen, holdt tale om det flotte samarbeidet idrettslaget har med skolen, som har utviklet seg og blitt bedre over flere tiår. Christian Rieber holdt en flott tale om frivillighet og viktigheten av frivillig arbeid. Som kulturelt innslag på tilstelningen ble “You raise me up” fremført av Eline Marie Nordhus Soltvedt.

Jubileums barnebursdag 19. oktober 2022

Ikke lenge etter lunsjen ble avsluttet startet opprigg av jubileums barnebursdag! Over 200 barn og unge, med deres familier, entret hallen like før kl. 17.30. Hallen var delt inn i seksjoner der man kunne prøve seg på både håndball, innebandy, friidrett, turn og fotball, samt et område for frilek. I enden av hallen var det duket et langbord der barna fikk servert gratis hot-dog, bamsedrikk, boller, kake og belgiske vafler. Takk for sponsingen; Kiwi, Mesterbakeren og Saftsuse. Idrettshallen og klubbhus ble pyntet med ballonger fra Ballongsøstrene.

I to timer var det liv og røre i hallen! I klubbhuset var det rigget klart til film for dem som trengte å trekke seg litt tilbake. Midt i feiringen ble alle barna samlet for å synge bursdagssangen. En fantastisk opplevelse! Da barna skulle hjem var det rigget opp et gavebord, der ikke jubilanten (les: idrettslaget/bursdagsbarnet) fikk gave, men alle de flotte gjestene (les: medlemmene våre). Her fikk alle en jubileums refleks, i tillegg til at man kunne velge med seg enten en yatzy, en badeball, kortstokk eller gymbag. Badeballen var den soleklare favoritten denne kvelden!

Jubileumsfest 22. oktober 2022

På lørdagen var det de voksnes tid til å feire! Her var det duket for jubileumsfest i tradisjonell grendafest stil! Arrangementet var åpent for nåværende medlemmer, tidligere medlemmer og alle andre over 18 år som ønsket å feire denne kvelden. Idrettslaget hadde søkt om skjenkebevilling, slik at vi kunne ha bar med salg av drikkevarer både med og uten alkohol. Det var salg av pizza, chips og nøtter.

Lokalbandet, De vise menn, spilte opp til dans på scenen i hallen og gjestene svinget seg rundt både alene og i par. Om lag 100 personer stilte opp på feiringen. En fortryllende kveld som satt et fint punktum på jubileumsuken.

Jubileumsåret 2022

Jubileumsåret nærmer seg slutten. I tillegg til de tre arrangementene i jubileumsuken har alle ordinære aktiviteter, arrangementer og tilstelninger det siste året vært prydet med 60-års logoen og fått ordet “jubileum” foran seg. Alle har fått feire, både liten og stor. Vårt aller siste arrangement i 2022 vil gå av stabelen på selveste nyttårsaften! Da vil 60-års logoen brukes en siste gang på gåtene opp.

Vi har også arbeidet med et jubileumsblad for å markere idrettslagets aktivitet. Det kan du lese her.

%d bloggere liker dette: