Årets andre trenerforum gjennomført!

Tirsdag kveld, 4. oktober 2022, gjennomførte vi årets andre trenerforum! Dette er et viktig møtepunkt for trenerne i klubben uavhengig av grenstilknytning. På trenerforum får man både faglig input, kontakter og muligheten til å lufte problemstillinger man står i på felt.

Foto: Eline Marie N. Soltvedt.

Denne gangen var det FairPlay og mobbing i idretten som var tema. Elise Barsnes og Daniel Andreassen fra NFF Hordaland, NHF Region Vest og Vestland Idrettskrets kom for å holde foredraget. Engasjementet var stort blant trenerne i klubben vår. Det er kjekt å se, både for oss i idrettslaget, men også for de besøkende!

Foto: Eline Marie N. Soltvedt.

Vi har nå flere faglig verktøy i ryggsekken og håper trenerne føler seg mer rustet til å ta tak i situasjoner som kan oppstå på felt. Et viktig poeng vi fikk med oss er at hendelsen kan ha oppstått på skolen og bli tatt med på trening etterpå. Som trener er det viktig at vi ser, forstår og imøtekommer utøverne der de er, på det stedet i livet, den dagen. Vi er samfunnsbyggere!

Neste trenerforum vil bli i 2023. Har dere ønske til tema kan dette sendes inn til klubbkoordinator. Hvis ikke fortsetter vi å plukke opp hva dere er opptatt av og bygger videre på temaer vi allerede har vært gjennom og som gjenspeiler idrettslagets behov for faglig input.

%d bloggere liker dette: