Sponsor introduksjon: Vest Hage og Vedlikehold AS

Vest Hage og Vedlikehold AS er et av våre nyeste tilskudd på sponsorsiden. Bedriften startet opp sommeren 2021 av lokalgutten Morten Nikolai Austevoll og Øystein Strønen Askvik. De hører til på Hagavik, men arbeider i hele Bergen og omegn. Bedriften tilbyr gartnertjenester, vedlikehold, steinarbeid og vintervedlikehold.

Vest Hage og Vedlikehold AS tar hyppig oppdrag for idrettslaget. De bidrar blant annet til montering av vår nye frisbeegolfbane, satt opp og ordnet rundt vår nye statue på Stego, samt klipper busker og trær i området, for å nevne noe.

Bedriften er opptatt av breddeaktivitet og at alle skal ha et aktivitetstilbud. Medeier Morten er en aktiv bidragsyter i Kalandseid IL. I tillegg til å sponse oss har han vært medlem siden han var liten, spiller fotball på A-laget, er lagleder, sitter i fotballgruppestyret og er trenerkoordinator for fotballgruppen!

Vi er glade for å ha Vest Hage og Vedlikehold AS på laget!

%d bloggere liker dette: