28/11/2023

Sponsor introduksjon: Glassmester Helge Austevoll AS

Lokalbedriften Glassmester Helge Austevoll AS ble etablert i 2005 av Helge Austevoll, som selv er oppvokst på Kalandseidet. Bedriften har i dag kontor og verksted på Os, men betjener kunder i hele Vestland. Helge er en trofast KIL sponsor og har støttet idrettslaget siden bedriftens oppstart. Bedriften har spesialisert seg innen glassprodukter, salg, montasje, service og vedlikehold av automatikkdører. De skifter også glass og har hyppig oppdrag med montasje av glassrekkverk.

Det er forøvrig denne bedriften som har levert og montert den fine glassveggen som er kommet på kontoret i klubbhuset. Se bilder under.

Glassmester Helge Austevoll AS er opptatt av å støtte breddeidretten. De støtter flere idrettslag i nærområdet, men Kalandseid IL ligger hjertet litt nærmere, da det er her Helge og hans barn har hatt sitt første møte med idretten.

Et utvalg bilder av ulike oppdrag Glassmester Helge Austevoll AS har gjennomført:

Bildene er hentet fra deres Facebook side med godkjennelse av Helge Austevoll.

%d bloggere liker dette: