Akustisk konsert: Livets Bruce

Endelig kan vi ønske velkommen til konsert i klubbhuset! Tidligere har vi ikke hatt samme mulighet til å arrangere, men med nyinnredet klubbhus er dørene endelig åpen på vidt gap! Første konsert blir en akustisk variant med musikeren Inge Villy. Han har brukt tid på å lytte til, lese om og grave i Bruce Springsteen sin historie og musikk. Nå har han satt sammen en forestilling som han reiser rundt med, hvor han spiller musikken og forteller historiene bak. For musikerens ord om konserten, se under bildet.

For kjøp av billett trykk på bildet.

Kort om konserten – musikerens ord

Bruce Frederick Joseph Springsteen, født 23.09.49 i Freehold NJ. Mannen som skriver om våre lengsler, redsler, gleder, sorger, kjærleik, svik – ja, om våre liv.

På arrangementet 10.september får du eit lite innblikk i dei ulike fasettane av Bruce sitt tekstunivers; audmjukt og respektfullt framført av Inge Villy Hauge. Han vil ta deg med på ei reise der de får høyre historier bak låtane og kanskje ei og anna anekdote frå eige liv.

Hauge, som er busett på Nedre Nattland, har dei siste åra feira Bruce sin bursdag på bla. Ole Bull Scene som ein av frontfigurane i bandet «The Promise – a tribute to Springsteen». 10-manns orkesteret har levert festkonsertar kvar gong, men denne kvelden skal Inge Villy stå åleine foran publikum og presentere ei anna side av Springsteen enn den energiske og blodåresprengande festskaparen dei fleste kjenner han som.

Publikum vil få høyre hits i nedstrippa versjon, og få servert eit knippe meir ukjende perler. Kanskje går du heim frå konserten og føler at du kjenner Bruce betre, og kanskje har du funne ein låt eller to som treff deg og ditt liv òg.

%d bloggere liker dette: