Vel gjennomført Tine Fotballskole!

Årets Tine fotballskole gikk av stabelen mandag 27. juni til fredag 1. juli 2022. Forholdene lå godt til rette for en fin uke med mye fotball. Vi var heldig med været og fikk strålende sol hele uken, med litt skyer enkelte dager. Dette bidro til mange gode smil blant de 38 deltakerne, mye aktivitet og ikke minst vannkrig/vannspreder hver dag i/etter lunsj.

Seks instruktører ledet de tre gruppene ila uken. Deltakerne var delt inn etter årskullene de vanligvis trener med, uten kjønnsdeling, med unntak av fredagen da vi hadde felles opplegg for alle. Hver dag ble det avholdt en time keepertrening for dem som ønsket dette. Engasjementet og interessen var større blant gruppen enn forespeilet, noe som førte til at vi åpnet opp for flere på keepertrening så langt det lot seg gjøre. Ved ankomst delte vi ut Tine Fotballskole drakter, bager og Renta flasker til alle deltakerne.

Hvorfor endre en plan som er god? Hver dag hadde vi tre gode økter, på lik linje som i fjor, med frukt kl. 10.30 og lunsj kl. 11.45. Til lunsj hadde Tine sørget for Litago til både små og store. Vi spilte musikk over høyttalerne og fikk en skikkelig sommerstemning på anlegget. Til tross for litt skrubbsår og plastring var det god stemning og smil om munnen hele uken. På torsdagen ble det så varmt at alle fikk en is hver å kjøle seg ned på. Signalet for å samle barna denne dagen ble isbil-musikk over høyttalerne!

Fredagen avsluttet vi fotballskolen med felles oppvarming og turnering, hvor det ble delt inn i seks -6- lag med seks -6- i hver gruppe. Lagene fikk navnene “Italia”, “Frankrike”, “Belgia”, “Norge”, “Brasil” og “Portugal”. Kampene ble spilt over 3,5 time med både gruppespill og finaler. Til lunsj fikk barna pizza og litago. På slutten samlet vi alle til diplomutdeling før fotballskolen var over og sommerferien startet! Før deltakerne gikk hjem fikk de med seg en fotball hver.

Årets Tine Fotballskole ansees som vel gjennomført med god margin! Vi har skapt minner for livet, gode opplevelser og ikke minst lagt til rette for at nye vennskap har spiret. Dette på tvers av alder og kjønn. Det gleder oss å se!

Vi takker for denne gang og gleder oss til å se samtlige igjen ved en senere anledning!

Godgjengen etter diplomutdeling.
Foto: Eline Marie N. Soltvedt.
Takk til de flotte instruktørene for god innsats og vel gjennomført uke!
F.v. Tobias Gjesdahl, Erik G. Giæver, Nikolai G. Aase, Marius Aanstad-Anfindsen og Emma Louise I. Fjellby. Ikke på bildet: Mariell G. Straume.
Foto: Eline Marie N. Soltvedt.
%d bloggere liker dette: