28/11/2023

Sponsor introduksjon: Geitanger Bygg AS

Geitanger Bygg AS har siden sin oppstart i 1989 hatt en enorm utvikling og vekst. Fra å ha tre ansatte og 700m2 i Fabrikkgaten med en omsetning på 17 millioner kr, til 30 ansatte og 8 000m2 på Midtun med en omsetning på 175 millioner kr, kan man trygt si at Jan Geitanger gjorde et lurt trekk i å etablere Geitanger Bygg AS. Bedriften har spesialisert seg innen gulv i kategoriene parkett, laminat, vinyl, samt dører og takvinduer.

Geitanger Bygg AS gikk inn som sponsor i Kalandseid IL i 2020 og har blant annet bidratt med stolper til Stolpejakten og planker til turstier. De har også levert laminat til vårt nye klubbhus!
Som medlem i Kalandseid IL kan du handle hos gode fagfolk når du handler hos Geitanger Bygg AS.

%d bloggere liker dette: