God påske!

Litt over tre måneder med tilnærmet normal drift av idrettslaget er over og palmehelgen er plutselig her! Siden nyttår har vi holdt ordinære treninger, kamper og cup-er uten behov for smittesporing og avstand. Å kunne levere et idrettstilbud og gjennomføre arrangementer uten disse hindrene føles godt! Det er gledelig å se barn, unge og voksne samles igjen på felles grunn for en felles interesse.

Vi har gjennomført årsmøte, valgt inn nye- og gjenvalgt gamle representanter til hovedstyret, gruppestyrene, valgkomite og kontrollkomite. Stolpejakten startet 28. mars og har allerede over 30 000 besøk fordelt på nærmere 1 400 stolpejegere. Påmelding til årets løpskarusell er i gang, fotballskolen er i planleggingsfase og vi har fått nye lokaler til klubbhus. Alt dette og mer til!

2022 skal markeres med brast og bram. Det er endelig (forhåpentligvis varig) slutt på pandemi og idrettslaget fyller 60 år. Mange spennende arrangementer er i vente, ikke minst jubileumsfest i oktober!! Vi håper alle våre medlemmer, supportere og verv tar seg en velfortjent påskeferie og lader opp batteriene til en innholdsrik vår.

Riktig god påske!

Mvh
Kalandseid IL v/Hovedlaget

%d bloggere liker dette: