Månedens tilbakeblikk april 2022

Årets fotballsesong er rett rundt hjørnet! Månedens tilbakeblikk fikk oss dermed til å tenke på det deilige opprykket Senior Herrer A-lag hadde i 1996!

Hentet fra arkivet til Fanaposten.

I forkant av den avgjørende kampen ble tre engasjerte KIL-supportere intervjuet av Fanaposten. Dette var Bjørn Gjesdahl, Narve Hatlestad og Erling Arentzen. A-laget skulle spille sin siste kamp for sesongen på hjemmebane mot Varegg. Kampen skulle avgjøre om herrene ble værende i 4. div. eller rykket opp i 3. div. At man var nervøse før kamp er ikke rart; dette var første gang klubben kjempet om opprykk til 3. div.! Nå vet vi alle resultatet, men spenningen før kampen er til å ta og føle på likevel. Daværende kaptein, nåværende æresmedlem, Odd André Bergsvåg kom også med en uttalelse til Fanaposten. Du kan se hele artikkelen her:

Hentet fra arkivet til Fanaposten.

Herrene hadde ikke tapt en hjemmekamp siden juni 1994. Kampen mot Varegg ble ikke unntak. Med rundt 200 tilskuere til stede og seieren 2-1, ble opprykket en realitet. Høyere har vi aldri spilt, hverken før eller siden. Vi var Fanabygdens nest beste fotballag etter Fana som spilte i 2. div. Opprykket ble feiret på mesterlig vis! Se sak under.

Hentet fra arkivet til Fanaposten.

Dagens A-lag spiller i 7. div. og har sesongstart 24. april kl. 18.00 på hjemmebane mot Tertnes 3.

%d bloggere liker dette: