AKS Leikane 2022

Etter to år med konkurransepause var det gledelig å endelig kunne delta på stevne igjen. En god gjeng fra friidrettsgruppen deltok på AKS-Leikane siste helgen i januar.

Lørdagen deltok vi i 40m, 60m, lengde, høyde og 1500m. I J8 klassen gjorde Iben seg bemerket med gode prestasjoner på 40m og i lengde. Hanna viste stor innsatsvilje, trosset en vond fot, og gjennomføre både 40m, lengde og kule på en fin måte i 9 årsklassen. Vi gleder oss til hun er frisk igjen og kan delta for fullt! Leonora deltok på 60m sammen med Hermine, som også hoppet lengde. De fikk begge fine resultater og gjorde gode prestasjoner. På guttesiden var Brage vår mann i høyde og han gjorde sine saker bra. På guttenes 60 m klasse 10 år fikk Brage med seg Håkon og Emil med fine resultater. Brage og Emil deltok også i kule. Våre to eldste utøvere, Emil og Sondre, deltok i 14 årsklassen på 60m, lengde og 1500m. Etter vel gjennomført 60m og lengde fikk de bryne seg på en av landets beste 1500m løpere i sin klasse. Selv om de ikke nådde helt opp denne gangen, leverte de et godt løp med gode resultater.

På søndagen startet Emil og Brage dagen med 60m hekk i 10 årsklassen. Til tross for kun en hekketrening i beina gjennomførte de med stil! Hermine deltok i kule for jenter 10 år, hvor hun fikk fram gode resultater. Etter en lengre pause var det duket for siste øvelse: 600m for både gutter og jenter 10 år. Hermine, Brage og Emil hadde gru-gledet seg til denne avsluttende øvelsen. Hermine var først ut. Hun disponerte løpet bra og leverte en finfin sluttspurt. Emil og Brage startet i godt tempo og fulgte hverandre gjennom hele løpet. De pushet hverandre helt til mål med en meget spennende avslutning.

Vi trenere takket utøvere og foreldre for en super helg og god innsats av hele gjengen! Nå ser vi fram til nye konkurranser og stevner.

For fullstendig resultatliste, klikk her.

Skribent: Thomas Mellin-Olsen og Einar Engtrø.

F.v. Emil, Brede, Lars Magnus og Brage
Foto: Thomas Mellin-Olsen
%d bloggere liker dette: