09/12/2023

Sponsor introduksjon: Renta Group

I 2021 fikk vi Renta med på laget. Konsernet er internasjonalt og driver med utleie av maskiner og stillas i Norge, Danmark, Sverige, Finland og Polen. Hovedkontoret ligger i Helsinki. I Norge jobber 220 av de 1 000 ansatte til Renta Group fordelt på 15 av 90 avdelinger. Avdelingene i Bergensområdet er i Blomsterdalen og på Os. Avdeling Blomsterdalen er forøvrig også Rentas hovedkontor i Norge.

Renta er opptatt av å ta del i samfunnsansvaret vi alle innesitter, og gjør dette ved å støtte både topp- og breddeidrett i alle sine regioner. Vi er glade for å ha med Renta på laget slik at vi kan levere gode aktivitetstilbud til våre medlemmer, samt turstier m.m. til lokalbefolkningen.

Som medlem i Kalandseid IL kan du oppgi dette til avdelingene på Os eller Blomsterdalen og få et godt tilbud på leie av diverse utstyr. Vi oppfordrer alle til å benytte seg av Renta om du trenger maskiner og annet utstyr til arbeid utenfor hjemmet.

%d