Julehilsen 2021

Plutselig nærmer 2021 seg slutten og julen er her atter en gang. I 2020 håpte vi at på denne tiden skulle vi være ferdig med pandemien og komme tilbake til ordinær aktivitet i idrettslaget. Det så lyst ut en stund og alle gruppene våre har fått trene normalt denne høsten, men nå har det dessverre snudd igjen. Selv om vi alle kjenner på frustrasjon og er lei av de strenge restriksjonene er det viktig at vi følger dem nå, som før. Dette vet vi at vi klarer i fellesskap! Vi håper restriksjonene vil lette over nyttår, slik at vi i 2022 kan trene og konkurrere som før, samt feire jubileum slik vi ønsker å feire det.

Vi begynner å få mye og ta igjen, men i mellomtiden får vi være aktive med våre nærmeste, gå turer, stolpejakt, jogge, stå på ski og trene utendørs. Før vi vet ordet av det er vi samlet igjen. I mellomtiden håper vi dere gjør det beste ut av situasjonen og har en trygg og fin juletid. Med dette vil vi i Kalandseid IL ønske dere alle en riktig god jul!

Ps. Administrasjonen har juleferie fra 20.12.2021 til 03.01.2022. Om det er noe som er viktig og haster innen den tid, ta kontakt med daglig leder Erik Tonheim.

%d bloggere liker dette: