29/11/2023

kaLAN var en suksess!

I høstferien arrangerte vi tidenes første kaLAN!

Arrangementet var åpent for alle aldersgrupper og varte i 24 timer. Vi fikk god hjelp til det tekniske, ikke minst live streaming av arrangementet, fra organisasjonen HordaLAN Dataparty!

HordaLAN hadde en egen seksjon hvor deltakerne kunne henvende seg om de trengte hjelp. De hadde livestream av arrangementet og var med å game med deltakerne!
Foto: Eline Marie Nordhus Soltvedt (Klubbkoordinator).

Spente unge kom allerede før innslipp kl. 16.00 for å rigge seg til i hallen med utstyret sitt. Innen start kl. 18.00 var hallen fylt opp med bortimot 40 deltakere klar for et døgn med gaming! Hallen var delt inn i tre soner. En for gaming, en for frilek og aktivitet, samt en del for soving. I tillegg holdt hovedlaget kiosk gjennom hele arrangementet.

Deltakerne rigget seg til mellom kl. 15.40 og 18.00.
Foto: Eline Marie Nordhus Soltvedt (Klubbkoordinator).

I løpet av kvelden, torsdag, kom gutta fra Norwegian Energy innom for å snakke om sitt produkt; en sunnere Energidrikk. De delte også ut smaksprøver til både deltakere og frivillige.

Norwegian Energy delte ut smaksprøver!
Foto: Eline Marie Nordhus Soltvedt (Klubbkoordinator).

Noen av deltakerne fikk seg et par timer søvn i soveseksjonen av hallen, andre duppet litt i stolen, men flere av dem klarte å holde seg våken hele natten!

Ut på formiddagen, fredag, fikk vi besøk av gamingvideoskaper Prebz! Dette til stor glede blant deltakerne. Han tok seg tid til å prate og game med dem, var med og trakk premier, samt signerte alt som kunne signeres for deltakerne. Han ga også arrangørene gode tilbakemeldinger og tips til senere LAN-arrangementer. Takk for besøket, Prebz!

Takk til alle som gjorde det mulig å arrangere kaLAN! Takk til våre medarrangører; HordaLAN Dataparty, IL Bjarg, sponsor; Kiwi, ikke minst våre frivillige!

Vi ser på kaLAN 2021 som et suksessfylt og lærerikt arrangement! Vi har fått gode tilbakemeldinger både fra deltakere, foreldre, frivillige og arrangører. Vi gleder oss allerede til kaLAN 2022!

kaLAN 2021!
Foto: Eline Marie Nordhus Soltvedt (Klubbkoordinator).
%d bloggere liker dette: