09/12/2023

Ringevikar Idrett Bergen Sør

Idrett Bergen Sør (IBS) er en forening bestående av idrettslagene Kalandseid IL, Fana IL, IL Gneist, IL Bjarg og Smørås IL. IBS sitt fokusområde er folkehelse.

Med Samhandlingsreformen og Folkehelseloven til grunn, ønsker IBS å nå de mindre aktive i samfunnet. Vi har ulike aktivitetstilbud for mange forskjellige målgrupper.

Idrett Bergen Sør har behov for en eller flere ringevikarer som kan bidra ut i ulike aktiviteter. Dette kan omfatte trim for eldre, hallaktivitet/bassenglek for barn med/uten behov og ulike typer aktiviteter med ungdom. Vi ser etter en positiv og engasjert person med interesse for fysisk aktivitet, trening og folkehelse. Det er også en fordel om du er interessert i å bli kjent med mange ulike mennesker og har en evne til å legge til rette for god aktivitet for den enkelte. Arbeidsoppgavene er perfekte for studenter på idrett eller folkehelsestudier og gir god arbeidserfaring med en bred målgruppe. Har du instruktør/trenererfaring er dette også veldig relevant.
Omfanget av arbeidet er per dags dato ikke avklart, men det kan bli muligheter for faste aktiviteter etter avtale.
Les mer om IBS sitt arbeid her.

Høres dette spennende ut for deg?
Ta kontakt med Daglig leder Arne Hauge.

%d