29/11/2023

Takk for en flott uke på Tine Fotballskole!

Forrige uke arrangerte vi Tine Fotballskole i samarbeid med Sædalen IL. 16 fantastiske instruktører stilte opp, slik at vi fikk gjennomført gode fotballøkter for de 141 deltakerne. Hver dag hadde vi en fotballøkt fordelt på ni grupper, før de som ønsket keeper trening ble trukket ut fra de respektive gruppene og fikk keeperspesifikk økt i regi av Emil Harloff. Ved ankomst delte vi ut Tine Fotballskole drakter, sekker og Macron flasker til alle deltakerne.

Vi var heldig med været og fikk en god blanding av overskyet og strålende sol. Dette satt en fin ramme for fotballuken med tre gode økter hver dag, idrettsglede og latter. Vi spilte musikk over høyttalerne og fikk en skikkelig sommerstemning på anlegget. Kl. halv elleve serverte vi frukt til stor glede for både små og store. Til lunsj hadde Tine sørget for Litago, som att på til var laktosefri, slik at matintoleranse hensyn ble lettere å ta. Her ble sangen “lita-lita-litagooo” oppfunnet med dansebevegelser og ble en gjenganger hele uken!

På onsdagen ble det satt ny rekord i pølsegrilling på Kalandseid Idrettspark med 400 pølser på grillen! Samtlige på felt fikk muligheten til å spise to pølser hver. Det ble dessverre ikke tatt bilder av dette da arrangørene var i full sving bak grillen, samt sørget for en corona-vennlig servering! Flertallet av dagene skinte solen så sterkt at det ble vannflaskekrig for å kjøle hverandre ned. Til tross for litt skrubbsår og plastring var det god stemning og smil om munnen hele uken.

Fredagen avsluttet vi fotballskolen med en turnering hvor det ble delt inn i 16 lag med 4 i hver gruppe. Lagene fikk navnene “Italia”, “Tyskland”, “Belgia” og “England”. Kampene ble spilt over 3,5 time med både gruppespill og finaler. I finalerundene hadde vi fått inn Svein-Kåre som kommentator som ga en fin touch til turneringen. På slutten samlet vi alle til diplomutdeling og is før fotballskolen var over og sommerferien startet! Før deltakerne gikk hjem fikk de med seg en fotball hver.

Årets Tine Fotballskole ansees som vel gjennomført med god margin! Vi har skapt minner for livet, gode opplevelser og ikke minst lagt til rette for at nye vennskap har spiret. Dette på tvers av alder, kjønn og klubber. Vi så flere spillere som utvekslet kontaktinformasjon på tvers av Kalandseid IL og Sædalen IL fordi de hadde hatt det så kjekt sammen denne uken. Det gleder oss å se!

Vi takker for denne gang og gleder oss til å se samtlige igjen ved en senere anledning!

Takk til de flotte instruktørene for god innsats og vel gjennomført uke!
Foto: Vilde Brodahl
%d bloggere liker dette: