29/11/2023

Gjenåpning av idretten!

Gledens dag er endelig her! Abid Raja har uttalt at det blir en massiv gjenåpning av idretten fra og med i dag! Helsebyråden i Bergen bekrefter at vi nå følger nasjonale tiltak og vil dermed ikke ha egne lokale tiltak på idretten. Det meldes om følgende endringer:

  • Voksne utøvere (over 20 år) kan nå trene med kontakt både innendørs og utendørs. I tillegg kan breddeutøverne våre nå spille kamper og gjennomføre stevner innenfor vår krets/region, altså Vestland (gamle Hordaland & Sogn og Fjordane).
  • Barn og unge under 20 år kan spille kamper over hele landet, både innendørs og utendørs.

Vi gleder oss stort på vegne av alle våre medlemmer til å kunne komme tilbake til normalen med treninger, kamper, stevner, cup-er og arrangementer både på Kalandseid Idrettspark, men også borte baner i kommunen, fylket og resten av landet!

Gruppeledere i de respektive idrettene vil følge opp lagene/partiene i KIL.

%d bloggere liker dette: