29/11/2023

Dugnadsgjengen bygger nytt grindbygg!

Mandag formiddag ble det avholdt kranselag på Orretua. Vår fantastiske dugnadsgjeng har stått på for å sette opp et nytt grindbygg! Denne skal hete Orretugrinda og vil være et flott supplement på Orretua, slik som Stegogrinda er på Stego. De fantastiske fem ildsjelene har trosset vær og vind for å få denne på plass. Daglig leder i KIL dro opp med kake og kaffe for å takke dugnadsgjengen, som tross regnværet ble fortært utendørs. Taket på grinda var enda ikke oppe, men det var en presenning, oljehyret var på og i Bergen har vi ikke dårlig vær, bare dårlige klær!

Orretugrinda har vi muligheten til å bygge med støtte fra Christian Rieber og GC Rieber Fondene. Tusen takk for støtten, og tusen takk til dugnadsgjengen som står på for at vi alle skal få en litt hyggeligere turopplevelse!

De flotte ildsjelene i dugnadsgjengen!
F.v. Harald Andersen, Harald Sandven, Bjørn Smørås, Magnar Gjerdaker og Gunnar Dankertsen.
Foto: Erik Tonheim.
%d bloggere liker dette: