09/12/2023

Serieturnering for G8

Søndag 30. mai 2021 kunne fotballgruppen i KIL endelig arrangere serieturnering med 5-er kamper igjen! Denne gangen for G8-klassen. Turneringsleder Rolf sørget for et nydelig sommervær slik at ca. 220 spillere fra 28 lag fikk boltre seg på kunstgresset vårt. Våre dyktige klubbdommere fra G2008 sørget for gode og rettferdige kamper som gikk slag i slag fra kl. 09.00 om morgenen til kl. 16.00 på ettermiddagen. Heldigvis kunne vi også åpne kiosken slik at spillere, trenere og tilskuere fikk kjøpe noe å leske seg på i varmen. Flinke frivillige fra foreldregruppen sørget for at handelen ble gjennomført på en trygg og god måte. Vi kan se tilbake på et vellykket arrangement med verdifull erfaring som vi kan bygge videre på mot KIL-cup helgen 20.-22. august.

PS: Til KIL-cup trenger vi flere frivillige som kan hjelpe oss med å gjennomføre sensommerens vakreste eventyr. Meld dere som frivillige i fotballgruppen her.

%d