Nye retningslinjer!

Fra og med 27. mai kan vi nå ha trening for alle grupper med inntil 20 personer innendørs! På kommunen sine nettsider informeres det videre om at innendørs kamper og cuper fortsatt ikke kan gjennomføres.

Barn og unge under 20 år trenger ikke lengre holde avstand på trening så fremt dette hindrer utøvelse av idretten. Her er det de nasjonale tiltakene som gjelder. Det er anbefalt med 20 personer innendørs og 30 personer utendørs. “Flere grupper kan samles på samme trenings-/øvingsarena dersom gruppene holdes adskilt og slik at de enkeltvis og samlet kan overholde smittevernrådene”. Nå er det også tillat å trene og konkurrere med idrettslaget om du bor i en annen kommune enn Bergen kommune.

For våre voksne lag kan man nå trene med 20 personer innendørs og 30 personer utendørs. Her må man fortsatt holde en meter avstand. Her er det også de nasjonale tiltakene som gjelder.

Foto: Camilla Opseth Lee
%d bloggere liker dette: