29/11/2023

Vi samarbeider med Spenst Nesttun!

Vi i Kalandseid Idrettslag synes det er viktig å gi medlemmene våre best mulig aktivitetstilbud. Vi er opptatt av folkehelse, lokalsamfunnet og at du får tilbud om den treningen du ønsker! I den anledning har vi inngått en samarbeidsavtale med Spenst Nesttun slik at du lettere kan ta deg en treningsøkt når det måtte passe deg. Dette mener vi er spesielt viktig nå i pandemitider når verden er så usikker. Det siste året har sjelden treningssentre og idrettslag vært nedstengt samtidig. Det har gjerne vært åpent på Spenst når vi ikke har kunnet gjennomføre våre planlagte treningsøkter.

Hos Spenst Nesttun blir du godt tatt imot av blide ansatte. De viser deg rundt og er behjelpelig med anbefalinger av gruppetimer, treningsprogrammer og hvordan apparatene fungerer. Laster du ned appen, kan du bestille timer en uke i forveien. Spenst Nesttun har et bredt tilbud med blant annet oppvarmet svømmebasseng, badstu, styrkeapparater, gruppetimer, spinningsal, kondisjonssone, m.m. Du kan lese mer om tilbudet deres her.

Ved å være medlem i Kalandseid Idrettslag får du et bedre tilbud på medlemskap hos Spenst Nesttun.

  • Aktive utøvere, medlemmer av styret og trenere i Kalandseid IL vil få en månedspris på 290 kr.
  • Andre personer over 18 år med tilknytning til Kalandseid IL (foreldre, støtteapparat, støttemedlemmer, o.l.) vil få en månedspris på 399 kr.
  • Inkludert i disse medlemskapene er fri innmelding, fri admin gebyr og tre gratis veiledningstimer.

For å lese mer om medlemsfordelene i Kalandseid IL og dermed Spenst Nesttun, se her.
Ønsker du å se hva du sparer på medlemskap om du får det gjennom oss? Se Spenst sine prislister her.

For åpningstider, trykk på logoen.
%d bloggere liker dette: