28/11/2023

17. mai hilsen fra Kalandseid IL

Idrettslaget hadde virkelig sett frem til å feire 17. mai på Kaland skole, tradisjon tro, med alle medlemmer, barna, venner, foreldre, besteforeldre og frivillige. Vi skulle igjen pyntet med bjørk og flagg, deltatt i 17. mai toget med alle barna, Kaland skoles musikkorps og fanen til idrettslaget som i 58 år har deltatt i 17. mai tog (fra oppstart av Kalandseid IL i 1962 – 2020).

I år, som i fjor, må feiringen vike for covid-19 restriksjonene til myndighetene. Vi må igjen feire en begrenset 17. mai med dem vi bor med og kanskje fem til. Likevel må vi ikke glemme at 17. mai skal markeres, om vi er sammen eller ei. Vi skal feire friheten, demokratiet og selvstendigheten. Vi skal spise rømmegrøt, hot-dog og spekemat. Vi skal drikke brus og spise is til vi er så mett at vi må ta en hvil på sofaen. Ikke minst skal vi tenke på barna. 17. mai er kjent som “barnas dag”! Vi skal heise flagg og synge nasjonal sangen sammen med Norges folk.

Lag barnetog og 17. mai tog hjemme, med fløyter, trommer og flagg!
Tagg oss gjerne på Instagram story, om dere publiserer noe der, så kan vi dele feiringen med hele idrettslaget!

Vi ønsker dere alle til lykke med dagen og håper dere har en flott og minnerik 17. mai feiring!

Mvh,
Kalandseid Idrettslag

%d bloggere liker dette: